Have og anlæg

Kompetencer

Johansens Planteskole er en  pålidelig og troværdig leverandør/samarbejdspartner af planter til anlægssektoren, det gør sig gældende lige fra hæk og landskabsplanter til alletræer.

Vi vil være den planteleverandør, der først bliver tænkt på, når der skal bestilles planter.

Det er vigtigt for os, at vi holder os ajour om hvad der rører sig på plantemarkedet, så vi kan levere den bedste rådgivning i forbindelse med planteleverancer og tilbud.

Det er vores mission hele tiden at levere planter af den bedste kvalitet, som overholder dansk plantestandard, samt vores egen hårde interne kvalitetskontrol.

Ligeledes skal vi fastholde den gode kontakt til vores kunder, så de hele tiden bliver informeret, hvis der er noget der afviger fra det aftalte f.eks. ved leveringen.

Kvaliteten er altid det vigtigste når vi tænker på planter i Johansens Planteskole, det gør sig gældende både ved egenproduktion og hos vores samarbejdspartnere.

Her stiller vi høje krav til kvaliteten af den enkelte plante samt ensartethed af planterne. Det er ligeledes vigtigt at vores medarbejdere føler en ansvarlighed og glæde ved arbejdet, da det er afgørende for engagementet.

Man må gerne være stolt af at arbejde på Johansens Planteskole.